Bloemcorsages

Bloemcorsages

Bloemcorsages zijn er ieder seizoen in de meest trendy kleuren. Ook deze zomer is de bloemenprint weer trendy, waarbij ook de bloemcorsage goed te gebruiken is. Zo kan de corsage als broche gedragen worden, maar bijvoorbeeld ook in het haar, als kunstbloem of als accessoire aan je tas, ketting of sjaal.

MooiWaar heeft ieder seizoen bloemcorsages in de nieuwste kleuren en in verschillende maten. Wij leveren de corsages per stuk, maar ook in grote aantallen aan bijvoorbeeld: (pop)koren, verenigingen, evenementenbureaus, beursgelegenheden, bedrijven, horeca en hotellerie. Mocht u een specifieke aanvraag hebben, kunt u altijd voor uw bestelling contact met ons opnemen via mail of telefoon. Wij geven ook korting bij grotere aantallen, dus altijd handig om na te vragen.

                                                                                                                                            

In onze rubriek bloemcorsages vindt u alle soorten en maten. Wij hebben ook nog een aparte rubriek speciaal voor bruiloften, onze bruidsmode. Hierin zijn ook veel bloemcorsages te vinden. Grote, mooie corsages van tule en zijde, maar bijvoorbeeld ook kleine roosjes voor de bruidsmeisjes. Ook voor bruiloften leveren wij vaker corsages voor de daggasten, de bruid en de bruidsmeisjes.

                                                                                                                                                       

Reviews van onze klanten
Hotel Van der Valk: "Wij werken nu een paar jaar samen met MooiWaar. Leuke accessoires, zeer divers, creatief, snelle service en goede prijs-kwaliteitverhouding, kortom een echte aanrader!

                                                                                                                                      
Muziekvereniging: "Wij zijn erg blij met de mooie corsages die we hebben gedragen tijdens ons 90-jarig jubileumconcert".

                                                                                                                                       

Reacties

  1. Jeannette van de Kamp Jeannette van de Kamp

    Ik heb 2 corsages gekocht van 15cm (in grijs en zwart, de roze had ik al eerder aangeschaft), daar word ik toch zò vrolijk van! Superleuk op een spijkerjasje bijvoorbeeld. En mooi groot, valt lekker op.......Dank je wel en tot een volgende keer.

  2. Joyce Bongers Joyce Bongers

    Wij gebruiken al jaren de mooie paarse bloemcorsages van MooiWaar met onze fanfare. De heren een strik in bijpassende kleur. Een super mooi en gekleed geheel.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden