Over ons

Contactgegevens:
Adres:                             Punter 82
Postcode en plaats:       2991DH  Barendrecht
emailadressen:              [email protected] 
telefoon:                        06-40215455, beter bereikbaar via email en facebook
kvk:                                53493397
btwnr:                            NL126815057B01

MOOIWAAR?

Mooi Waar is 'de' webshop waar je alle nieuwste modetrends en accessoires kunt vinden. Wij geven jou aan wat de nieuwste modetrends zijn en welke accessoires daarbij horen. Door MooiWaar goed in de gaten te houden, weet je wat de mode van het seizoen is en ben je voorloper in het dragen van de daarbij behorende accessoires!  

Kwaliteit, hip, persoonlijk en duurzaam!

Onze webshop is: duidelijk en overzichtelijk, omdat wij er dan ook bewust voor gekozen hebben om een smal assortiment aan te bieden gericht op de laatste trends. Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit goed is en dat de prijs hierbij klopt. Het assortiment zal vaak veranderen, want wij gaan mee in de laatste trends.

Onze doelgroep zijn vrouwen, mannen en kinderen die op zoek zijn naar een leuk accessoire voor bij een outfit. Onze accessoires zijn onder te verdelen in haaraccessoires, sjaals, mutsen, handschoenen, sieraden en andere seizoensmode. Daarnaast richten wij ons ook op accessoires voor feesten en bruiloften. 

Naast deze webshop worden er fashion-nights georganiseerd om onze klanten persoonlijk advies te geven in de trends van ieder seizoen, met daarbij passende accessoires. Deze kan je ook bij jou thuis aanvragen.
Wij denken na over duurzaamheid door: gebruik te maken van gerecyclede materialen voor de verpakking, visitekaartjes en flyers. Onze accessoires zijn allemaal diervriendelijk, alles is imitatie.

Tenslotte hebben wij (als de personen achter MooiWaar) jarenlange passie, kennis en praktijkervaring in trends, accessoires en mode. Ons motto is: Iedere dag genieten en zorg dat je hierbij lekker in je vel zit, door er ook nog eens mooi uit te zien!


Wij horen heel graag jouw mening en natuurlijk vragen  en/of opmerkingen over de website of over de accessoires! Je kan ons dit laten horen via je tickets, het contactformulier, via telefoon of via email, deze gegevens vind je terug bij onze contactgegevens.