Verzenden & retourneren

Wat zijn de verzendkosten?
Wij berekenen binnen Nederland geen verzendkosten boven € 19,95. Onder € 19,95 brengen wij € 2,50 euro in rekening. Kortom, het verzenden boven € 19,95,- is gratis!

Voor landen binnen Europa berekenen wij:
€ 4,90

Voor landen buiten Europa berekenen wij:
€ 5,95

Wij verzenden onze accessoires via TNT Post, omdat zij marktleider zijn op het gebied van het verzenden van pakketten en poststukken, daarnaast zijn zij betrouwbaar en snel.


Kan ik een artikel ruilen of retourneren?
Na ontvangst van gekochte artikelen heeft de Koper een bedenktijd van 10 dagen. Wanneer het niet aan de verwachting voldoet, kan de Koper het artikel binnen 10 werkdagen na ontvangst retour sturen, hierna is de koop definitief, voorwaarde is wel dat het artikel in de originele verpakking, voorzien is van de bijbehorende labels, en in ongeschonden- en ongebruikte staat retour ontvangen wordt door de Verkoper. Uitzondering hier op zijn afgeprijsde artikelen en oorbellen deze kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd.  Wanneer de Koper gebruik maakt van het retourrecht, verplicht de Koper zich het artikel deugdelijk te verpakken en franco aan de Verkoper toe te sturen. Retourzendingen moeten per email worden aangemeld bij de klantenservice. Retournering is pas mogelijk nadat de Koper een akkoord heeft ontvangen via email van de Verkoper. Nadat de Verkoper het artikel in ongeschonden- en originele staat heeft ontvangen, zal de Verkoper het gehele aankoopbedrag zoals vermeld staat op de meegeleverde factuur, overmaken binnen dertig dagen op een door de Koper te noemen bank- of gironummer.