Betaalmethoden

Onze betaalgegevens:
NL05RABO0146040643 t.n.v. MooiWaar
IBAN: NL05 RABO 0146 0406 43
BIC: RABONL2U            

Algemeen

U kiest zelf een van de volgende betaalmogelijkheden tijdens de bestelprocedure in onze webshop.

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

ideal-logo.png

2. PayPal

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen.

paypal.jpg

3. Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van MooiWaar, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling. Het bankrekeningnummer (Rabobank) is: 1460.40.643 t.n.v. MooiWaar

4. Multisafepay
U kunt kiezen voor Multisafepay waarna u de keuze heeft uit de volgende betaliingsmethoden:
- Bancontact / Mister Cash (MISTERCASH)
- SofortBanking / DIRECTebanking
- iDEAL
- Visa
- Mastercard

Afhalen

U kunt uw bestelling bij ons afhalen, echter alleen op afspraak. Zodra wij uw bestelling gereed hebben staan zullen wij met u contact opnemen voor het maken van een afspraak.